Peter Vereecke: – De coronacrisis anders bekeken – Nieuwsbrief 15 november 2021


Beste vrienden,

We beleven ‘waanzinnig’ interessante en uitdagende tijden. Als je de grote dossiers bekijkt dan zie je telkens weer hoe club EL de perceptie vertekent volgens twee regels: wat zeer complex is stellen ze als heel simpel voor en het onheil dat uit hun koker komt is altijd onze schuld. Twee voorbeelden ter illustratie:

 • Oorlog en geweld zijn er omdat de mens een wreedaardig en bloeddorstig wezen is. Oplossing: de naties afschaffen en alles centraal controleren en besturen
 • Het klimaat is om zeep omdat de mens zo’n vervuilend eco-monster is. Oplossing: fossiele CO2-uitstoot tot nul herleiden en een groot deel van het kankergezwel (= wij) wegsnijden.

Met de c-waanzin is het niet anders. Verbijsterend voor mij blijft nog altijd dat niemand kan bewijzen dat dit nieuwe virus bestaat. Waar zijn we dan mee bezig? In dit kort recent gesprek (klik hier) met de Braziliaanse president bevestigt de WHO-b(l)aas Tedros Adhanom Ghebreyesus wat ons al maanden duidelijk is:

 • lockdowns hebben geen zin
 • een c-paspoort is alleen maar discriminerend
 • inenting beschermt niet tegen besmetting (door wat?)
 • het c-vaccin veroorzaakt overlijden en is (daarom) zeker niet aangewezen voor kinderen
 • we zoeken nog altijd naar de oorsprong van het c-virus (hahaha …)

Op woensdag 13 oktober gaf ik een zoom-presentatie ‘Coronacrisis anders bekeken’. Klik hier. Hierin maak ik beknopt en voor iedereen toegankelijk duidelijk: 

 • alles wat we nu meemaken is een lang op voorhand geplande, massaal gepromote en subtiel geprogrammeerde hoax
 • alles wat ons wordt voorgehouden ivm virus, vaccin en al die aanvullende verweermiddelen is een bewust gecreëerd geheel van leugen, bedrog en misleiding

Zoals alles van mij mag je dit vrijelijk wijd en zijd doorsturen. Mijn hoop is dat het de ogen zou kunnen openen van wie stilaan begint te voelen dat het officiële verhaal niet klopt. Misschien dat ik hiervoor nog een beperkte aparte mail maak met wat duiding. Maar dit is alvast de link die je mag doorsturen.
https://rumble.com/vp8llx-as-coronacrisis-anders-bekeken.html

Daarnaast is er ook een grotere voorstelling gekomen: 
Coronaplandemonie1984

de grote waanzin-show

Daarin geef ik ook mijn visie weer als complotdenker en probeer ik alles doorspekt met humor en muziek in een samenhangend en zinvol geheel te begrijpen, te kaderen en te duiden. Alles verloopt inderdaad volgens plan: enerzijds het duivelse complot richting een 1984-maatschappij en anderzijds het grote kosmische/goddelijke plan, waarin voorzien is dat we met z’n allen deze waanzinnige tijd ‘moeten’ door- en overleven als overgang naar onze werkelijke bestemming.
Ik mocht deze show afgelopen maand vijfmaal brengen. Ik dank iedereen voor de positieve en bemoedigende feedback. Ik wil deze voorstelling ook graag op andere plaatsen brengen. De editie in Mater van 28 oktober is door mijn vriend Philip geregistreerd en bewerkt tot een video-document van zowat 3u. 
Als je dit wil bekijken zend mij een mailtje en je krijgt de opname van zowat 3u in je mailbox afgeleverd. 

Hiermee is natuurlijk nog niet het laatste woord gezegd. Daarom heb ik iemand gezocht die ons met veel meer kennis en ervaring objectief onderbouwd kan inwijden wat er nu gezondheidsmatig precies aan de hand is. Lang moest ik niet zoeken:

Gabriel Devriendt

Vriend Gabriel is sinds 1976 actief in de medische wereld, die hij van binnenuit en langs alle kanten kent. Tien jaar was hij universitair productspecialist in de oncologie. De laatste twintig jaar zoekt, vindt en ontwikkelt hij in samenwerking met een onafhankelijke instelling allerlei natuurlijke stoffen om diverse ziekten te bestrijden. Vanwege zijn uitzonderlijke kennis van farmacologie en biochemie wordt hij gevraagd en gewaardeerd door iedereen, ook in middens waar het geloof in de moderne allopathische geneeskunde nog stevig overeind staat. Alles wat hij beweerd staaft hij aan de hand van vaktechnische artikels. Er is dus geen speld tussen te krijgen. 
Hij zal voor ons zijn ‘Analyse van een pandemie‘ brengen met aandacht voor 

 • virus: natuurlijk of artificieel 
 • RNA-vaccin 
 • Maatregelen zoals maskers , ontsmetten, social distancing:  : zinvol of zinloos? 
 • Rol van de media inschakelen 
 • Fact checkers 
 • infectie versus terrein (+ ‘exosomen’-verklaring) 
 • wat is immuniteit en hoe ons beschermen? 
 • wat kan een geïnjecteerde doen om te ontgiften en te neutraliseren? 

Gabriel is bereid dit tweemaal te doen:

 • maandag 29 november om 20u in CC De Valkaart te Oostkamp
 • maandag 6 december om 20u in Centrum ‘Weg van Aandacht’ te Wiekevorst

Ik maak hiervan nog een aparte uitnodiging, maar inschrijven kan nu al via mail naar mij. Mijn advies: wacht niet te lang met je zitje te reserveren want Gabriel is echt TOP! Je krijgt een bevestiging van de aanmelding met alle praktische info en kort voor de avond zelf nog een reminder.
Momenteel zijn er nog geen beperkende verplichtingen (masker, CST-pas, ontsmetten, distancing, …). Maar we voelen allemaal hoe wereldwijd de druk op de ketel met de dag meer en meer opgevoerd wordt. Sommigen die hieraan beroepshalve ‘moeten’ meewerken kunnen dit niet meer aan en stappen eruit. 

Thomas: “Dit is volkerenmoord” 
Politiemensen in gewetensnood
Ole: ” Ich kan nicht mehr”


Deze 55-jarige Duitse dokter Thomas Jendges uit Chemnitz deed dit vorige week heel dramatisch en sprong uit de bovenverdieping van de kliniek waarvan hij directeur was. Hij kon niet langer gangmaker zijn van de spuitmanie. Ook in de media wordt het onhoudbaar voor mensen met gezond verstand en stapt men uit de leugenachtige dwangbuis van het systeem zoals deze eveneens Duitse journalist Ole Skambraks. Vorige week in Wiekevorst ontmoette ik de eerste politieagent in Nederland die zijn kepi aan de haak hing omdat hij zijn taak niet meer kon uitvoeren vanuit zijn geweten: ik heb deze jongeman namens ons allen gefeliciteerd omwille van zijn dappere principiële beslissing. En hij heeft al heel wat navolging gekend.
En misschien wordt het tijd dat ook wij dan toch ook maar eens opstappen zoals aanstaande zondag 21 november in Brussel.

Deze ‘Samen voor Vrijheid’-mars wordt georganiseerd door een verzameling van allerlei groepen en verenigingen zoals VZW Viruswaanzin. Voor meer info klik hier

Eind deze week zal er meer duidelijkheid zijn of deze lezingen van Gabriel Devriendt en deze mars kunnen doorgaan, o.a. na het aangekondigde crisisberaad van nu woensdag. In bijlage het gelekte advies van de GEMS. Opstaan in burgerlijke ongehoorzaamheid lijkt mij meer en meer onafwendbaar te worden. Ik hou jullie hierover op de hoogte. 

Maar ik wil toch weer bemoedigend eindigen. Het is ons aller morele plicht, onze missio. Ik doe dit met wat ik hoorde van Carine Blondeel in mijn thuisgemeente Evergem op een bijeenkomst van één de vele cellen van vrijheid die overal als zwamvlokken boven de grond komen. Zij heeft veel ervaring in tuin en huis met EM-producten: Effectieve Micro-organismen. Voor meer info klik hieren hier. Het merendeel (90%) van deze beestjes zijn meelopers. Zij volgen ofwel de afbraakbacteriën (die actief worden bij ziekte en afsterven) ofwel hun opponenten, die groei en ontwikkeling bevorderen. Bepalend is wie van deze twee categorieën zich als het sterkst kan manifesteren.

Iedereen ervaarde deze mooie spiegel-metafoor van de natuur als een zielsoproep om in deze tijden ons niet veilig in het peloton der meelopers te verschuilen maar in onze rustige kracht op te staan en standvastig te blijven ijveren voor waarheid, vrijheid en gezondheid. 

Je kan al beginnen met je mening in deze poll te geven over de verplichte vaccinatie. Klik hier. Mijn standpunt: alleen in mijn lijk!

met vrije en soevereine groeten,

Peter 

PS Afgelopen maanden is deze grijze ouwe knar een aantal keren geïnterviewd, onlangs door Elke Vermeire. 

We hebben elkaar leren kennen omdat we beiden deze zomer in gesprek mochten gaan met Jorn Luka van de True Man Show. Deze frisse jongedame is ook helemaal wakker geworden en strijdt samen met haar man Sven als holistische voedingsdeskundige dapper voor een natuurlijke aanpak van gezondheid.

Ze heeft het merk Gutness opgericht vanuit het besef: darmen gezond = kern gezond. Daar onderaan ons corpus situeert zich niet alleen onze diepste intuïtie maar ook de basis van onze weerstand tegen al die ‘ziektes’ waarvoor we zo bang gemaakt worden. Klik hier voor haar website met interessante info over haar producten. Ik heb mijn verantwoordelijkheid als voorproever al genomen en jawel: het is allemaal heel én lekker én voedzaam. 

Het gesprek met mij was in eerste instantie bedoeld voor haar cliënteel, dat in meerderheid tussen nog slapen en beginnen wakker worden zweeft. Klik hier

GEMS_028_OCC-20211119-advies-1

%d bloggers liken dit: