VS Terrorisme 101: Het Bert Sacks verhaal

vs-terrorisme-101:-het-bert-sacks-verhaal

17-11-21 03: 20: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Sinds de jaarlijkse Amerikaanse Veterans Day feestdag ter ere van militaire veteranen net werd gevierd op november 11, lijkt het meer dan gepast om de creatie van een U.S. Victims Day voor te stellen, net zoals in een gelijkaardige poging tot waarheid in etikettering, het Ministerie van Defensie zou moeten hernoemd worden tot het Offensief Oorlogsdepartement.

Want de slachtoffers van het Amerikaanse terrorisme zijn veel talrijker dan de Amerikaanse soldaten die in hun oorlogen zijn gesneuveld, hoewel ik de meeste Amerikaanse veteranen ook als slachtoffers beschouw, omdat ze vanaf hun geboorte zijn gepropageerd om de glorie van de oorlog te kopen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: