Ze vrezen de verkeerde mensen

ze-vrezen-de-verkeerde-mensen

17-11-21 04: 00: 00,

Met censuur, demonetisering, discriminatie, bespotting, bedreigingen en fysiek geweld worden vreedzame protesten de kop ingedrukt, wordt het discours verhinderd. Gecontroleerde eenheden – “fact checkers” – censureren in opdracht van de systeemmedia en creëren een vertekend beeld van de werkelijkheid. Gecontroleerd tuig in uniform zorgt voor de druk op straat – zozeer zelfs dat de VN-commissaris voor foltering actief wordt.

Grootmoeders die dit land na de oorlog weer hebben opgebouwd – de basiswet in de hand – worden door de geüniformeerde kleinkindgeneratie met het waterkanon in de goot gespoeld.

En de geïdeologiseerde massa applaudisseert. Zij zijn reeds bereid de dood van critici te eisen of hun afzondering in een QZ (quarantainecentrum) indien dit de “bevrijding” mogelijk zou maken.

Nieuwe misdrijven worden uitgevonden of zullen worden uitgevonden: “delegitimisering van de staat” is zo’n wollige beschuldiging aan het adres van critici. Toch is de kritiek van de critici niet gericht tegen de staat als de som van het staatsvolk, de staatsmacht en het staatsgebied. De kritiek is gericht tegen de krachten die, onder valse voorwendselen, de scheiding der machten, de democratische grondbeginselen en de grondrechten met voeten hebben getreden toen zij in een internationaal georkestreerd plan de staat hebben overgenomen. Dus ze beschermen de staat tegen de anti-democratische usurpators.

Volgende komt “misdaden van meningsuiting”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: