Britse regering wil nieuwe bevoegdheden om staatsburgerschap zonder kennisgeving af te nemen

britse-regering-wil-nieuwe-bevoegdheden-om-staatsburgerschap-zonder-kennisgeving-af-te-nemen

18-11-21 02: 01: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Een nieuwe clausule die door de Britse regering is toegevoegd aan een voorstel voor een nieuw nationaliteits- en grenswetsvoorstel zou de regering de bevoegdheid geven om mensen zonder voorafgaande kennisgeving hun Brits staatsburgerschap te ontnemen.

De clausule, getiteld “Kennisgeving van besluit om een persoon het staatsburgerschap te ontnemen”, stelt de regering vrij van de verplichting om kennisgeving te doen indien het niet “redelijkerwijs uitvoerbaar” is om dit te doen, of indien het ontnemen van het staatsburgerschap in het belang is van de nationale veiligheid en diplomatieke betrekkingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: