Correctie: EU aanvaardt Spoetnik V en Sinofarm niet, zelfs niet van Serviërs

correctie:-eu-aanvaardt-spoetnik-v-en-sinofarm-niet,-zelfs-niet-van-serviers

18-11-21 02: 02: 00,

In Servië is een groot deel van de bevolking gevaccineerd met het Russische vaccin Spoetnik V en het geïnactiveerde Chinese vaccin van Sinofarm. De Servische staatsomroep RTS had op 15.11.21 aangekondigd dat de EU nu het nieuwe Servische digitale groene paspoort aanvaardt, dat informatie over de vaccinatiestatus bevat. Hiermee konden Servische burgers nu hotels, bioscopen en restaurants in heel Europa bezoeken. (!) De NachDenkSeiten berichtte hierover in een tekst van Bernd Duschner: EU aanvaardt vaccin van Sputnik en Sinofarm voor Serviërs. Helaas was de informatie, zoals intussen is gebleken, onvolledig: Het geldt alleen voor Servische burgers die volledig zijn gevaccineerd met een door het land van bestemming erkend vaccin. (2) Sputnik en Sinofarm worden echter nog steeds niet erkend in bijna alle EU-landen (met uitzondering van Hongarije).
Veel van onze burgers die zich zorgen maken over de genetisch gemanipuleerde vaccins van Biontech, Moderna, Astrazeneca en Janssen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: