De situatie in Zweden: 20 van de 23 COVID-19 sterfgevallen waren gevaccineerd

de-situatie-in-zweden:-20-van-de-23-covid-19-sterfgevallen-waren-gevaccineerd

18-11-21 10:55:00,

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: