De tirannie van paniek

de-tirannie-van-paniek

18-11-21 04: 00: 00,

Als uit het niets verschijnen opportunistische betweters, betuttelaars en bullebakken, die incompetente of gecorrumpeerde politici te hulp snellen en zich voordoen als de enigen die op de hoogte zijn, beschermd door de systeemmedia. Klaarblijkelijk verblind door zijn plotselinge populariteit spreekt de voorzitter van de World Medical Association, Frank Ulrich Montgomery, in de talkshow Anne Will over een “tirannie van de niet-gevaccineerden”, en desgevraagd legt hij uit dat hij het irriterende woord tirannie heel bewust heeft gekozen (1).

Dit wordt toegestaan door een arts – Montgomery is radioloog – die net zo weinig verstand van virologie heeft als de dierenarts en voorzitter van het Robert Koch Instituut, Lothar Wieler, om nog maar te zwijgen van de Beierse minister-president, Markus Söder, of de doortastende gezondheidspoliticus, Karl Lauterbach, die de bevolking in een angstpsychose brengt. Luisterend naar deze paniekzaaiers, kan ik het niet helpen te denken dat ze in een ander universum leven.

Zelfs politici die aanvankelijk redelijk lijken, zijn onherkenbaar. De mate waarin sociale macht iemands karakter kan veranderen wordt bijvoorbeeld duidelijk geïllustreerd door het gedrag van de “linkse” minister-president van Thüringen, Bodo Ramelow.

Hij ziet een “pandemie van de ongevaccineerden”, zodat niemand meer kan worden gegarandeerd in een Thüringer ziekenhuis te worden behandeld (2). Volgens de statistieken is er geen overbelasting van de ziekenhuiscapaciteiten (3).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: