Detectie van grafeen in COVID-19-vaccins

detectie-van-grafeen-in-covid-19-vaccins

18-11-21 02: 32: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Samenvatting

We presenteren hier ons onderzoek naar de aanwezigheid van grafeen in covid-vaccins. We hebben een willekeurige screening uitgevoerd van grafeenachtige nanodeeltjes die zichtbaar zijn met de optische microscopie in zeven willekeurige monsters van injectieflacons van vier verschillende handelsmerken, waarbij we beelden hebben gekoppeld aan hun spectrale signaturen van RAMAN-trillingen.

Door deze techniek, micro-RAMAN genoemd, hebben we de aanwezigheid van grafeen in sommige van deze stalen kunnen bepalen, na screening van meer dan 110 objecten geselecteerd voor hun grafeenachtige verschijning onder optische microscopie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: