Eric Turner: 41-jarige bodybuilder hoopt dat Ivermectine “idioten uitroeit,” lijdt aan kransslagader dissectie zes maanden na tweede mRNA-injectie

eric-turner:-41-jarige-bodybuilder-hoopt-dat-ivermectine-“idioten-uitroeit,”-lijdt-aan-kransslagader-dissectie-zes-maanden-na-tweede-mrna-injectie

18-11-21 08:42:00, Achtergrondafbeelding screenshot Mayo Clinic YouTube-kanaal. Een 41-jarige “trotse homo” fitnessmodel en bodybuilder accepteert dat zijn dagen van uren in de sportschool waarschijnlijk voorbij zijn, wat ook betekent dat zijn carrière voorbij is, schrijft Thecovidblog.com.

Eric Turner vertelde zijn 1,7 miljoen volgers op Facebook op 20 april: “Ik zal half mei volledig gevaccineerd zijn en klaar om te filmen.” Dat impliceert dat hij al één mRNA-injectie had gekregen en in afwachting was van de tweede.

Hij heeft een extra 284.000 Instagramvolgers. Maar het is zijn minder populaire Twitteraccount, met slechts 21.000 volgers en geen blauw vinkje zoals de andere twee, dat hij gebruikt voor het geven van deugdzaamheidssignalen.

Het begon op 15 juli toen de heer Turner de propaganda van de mainstream media over de zogenaamde “Deltavariant” herkauwde. Hij eindigde de tweet met hoofdletters “GET VACCINATED”.

De heer Turner gaf vervolgens de schuld van de zogenaamde varianten aan ongevaccineerde mensen en pleitte voor het dragen van maskers tot in de eeuwigheid als gevolg daarvan.

In een tweet van 7 september werd gesuggereerd dat Ivermectine een laag aantal zaadcellen veroorzaakt. Hij hoopte ook dat het Nobelprijswinnende medicijn “een hele tak van idioten uit onze evolutieboom zou verwijderen”. Tenminste één Twittergebruiker verweet hem dat hij degenen die het niet met hem eens waren de dood wenste.

Op 8 september stelde Turner het niet dragen van mondkapjes op scholen gelijk aan het neerschieten van kinderen door schutters op scholen.

Een andere verontrustende tweet op 10 september stelde abortus gelijk aan het niet dragen van mondkapjes op scholen.

Levensveranderende hartaanval

Turner postte nog een naaktfoto van zichzelf op 8 november om 7.39 uur met het onderschrift: “Ik draag liever een ton dan conservatieve kleding. Acht uur later postte hij een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. Hij dacht dat het probleem een soort van temporomandibulaire gewrichtsaandoening (TMD) was omdat hij pijn voelde in zijn kaakbeen. Maar artsen vertelden hem dat hij een hartaanval had. Turner zei dat de artsen “verbijsterd” waren omdat zijn hart volgens hem heel gezond is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: