FBI zoekt dagboek dochter Joe Biden – Café Weltschmerz

fbi-zoekt-dagboek-dochter-joe-biden-–-cafe-weltschmerz

18-11-21 03:04:00,

“Niets stopt Project Veritas.” Het zijn de strijdbare woorden van de oprichter James O’Keefe. Hij zegt het naar aanleiding van huiszoekingen door politieagenten in woningen van (voormalige) journalisten van de journalistieke beweging.

O’Keefe zelf was een van de journalisten van zijn team die getroffen werd. In de ochtend van 4 november jl. werd hij naar eigen zeggen wakker door een tiental politieagenten van de FBI die hard op zijn deur klopten. “Ze hadden een stormram en grote zaklantaarns, sloegen me in de boeien, duwden me tegen de muur, namen mijn telefoon vol gevoelige informatie in beslag en doorzochten mijn appartement.”

Ashley Bidens dagboek

De huiszoeking werd gerechtvaardigd op verdenking van medeplichtigheid aan misdaad, het niet rapporteren ervan en het vervoeren van materiaal over de staatsgrenzen heen. De vermoedelijke aanleiding is veel concreter. Daarover vertellen O’Keefe en zijn advocaat Paul Calli in een uitzending van ‘Hannity’ op Fox News. Het medium heeft in 2020 een dagboek van Ashley Biden, de dochter van de president van de Verenigde Staten, in handen gehad. Het stond volgens de tipgevers vol belastend materiaal over de toenmalige presidentskandidaat.

Nadat O’Keefe en zijn team niet met zekerheid konden vaststellen dat het dagboek echt was, hebben ze het aan de autoriteiten gegeven zodat zij het bij de rechtmatige eigenaar konden bezorgen. Het Ministerie van Justitie beschuldigt  Project Veritas er nu echter van dat het dagboek is gestolen. Zowel het ministerie als de FBI vallen onder de verantwoordelijkheid van president Biden. “In wat voor wereld leven we? Een dagboek! Deze zaak is een en al politiek.”

Na de huiszoekingen aan het adres van O’Keefe en andere journalisten kreeg de directeur van Project Veritas een brief waarin werd verzocht om geheimhouding omdat het de voortzetting van het onderzoek zou kunnen beschadigen. “Ze willen me het zwijgen opleggen. Maar Project Veritas rent niet weg en we zullen ons nooit verstoppen.”

Over Project Veritas

Project Veritas is een non-profit journalistieke beweging. Gestart in 2011 gaan ze via insiders en verborgen camera’s en -microfoons op zoek naar corruptie, fraude en andere misstanden. Ook in deze vierde aflevering van COVID- 19 Vaccine Exposed deelt Project Veritas  is het gelukt om met die techniek cruciale informatie aan het publiek te ontlokken.

De onthullingen dit najaar van medewerkers van Pfizer voor de verborgen camera’s van Project Veritas werden veel gedeeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: