“Het medische beroep draagt bij aan de verdeeldheid in de samenleving”

“het-medische-beroep-draagt-bij-aan-de-verdeeldheid-in-de-samenleving”

18-11-21 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 18. November 2021 door MB.

Corona Transition: Dr Beutler, hoe gaat het momenteel met u?

Daniel Beutler: Ik ben momenteel in quarantaine omdat mijn coronaire test positief terugkwam, maar ik ben in orde. Ik heb maar lichte symptomen. Maar je kunt zien dat het geen gewoon virus is. Als je bedenkt dat het virus uit het lab kan zijn gekomen, is het een beetje ongemakkelijk.

Word snel beter! Hoe gaat het emotioneel met je? (Emotioneel zijn de laatste weken zwaar voor me geweest. De reacties van bepaalde artsencollega’s op mijn kritische houding tegenover de Covid-vaccins waren soms heftig. Ik ben publiekelijk aangevallen.

” Lees verder