November Gedachten

november-gedachten

18-11-21 02: 00: 00,

Het is nu meer dan honderd jaar geleden dat de zeelieden van Kiel in opstand kwamen, en de aard van de herdenking is vaak veranderd, afhankelijk van het momentum van de geschiedenis en de situatie aan de frontlinies, groot en klein.

Het was een veeleisende herinnering, een licht van hoop in de duisternis, een triomfantelijke herdenking, een uitdagend aandringen, en nu zijn we terug bij het kijken naar het kleine vlammetje in de duisternis.

Geen duisternis deze keer zoals diepe zwarte nacht; eerder een mist die alles omhult, de kwaliteit uit de dingen haalt. Alles valt uit elkaar, maar we zien het niet.

We zijn van elkaar gescheiden in deze mist, en we moeten elkaar waarnemen, ons van elkaar vergewissen.

Dit uit elkaar gaan, ook dat maakt het dagelijks leven vervelend.

Als ik naar mijn patiënten ga, zijn het alleen maar omwegen; soms kan ik de eenvoudigste dingen niet krijgen of duurt het lang om ze te bestellen, incontinentieluiers of handschoenen.

Onlangs moest ik naar verschillende apotheken rijden om luiers te halen, en dan waren ze duurder en te weinig. Ik moet me laten testen om te mogen werken. Zelfs in de supermarkten ontbreekt soms dit, soms dat, de boodschappen en boodschappen voor mijn patiënten worden een loterij.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: