Ontmaskerd: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de “Grote Reset

ontmaskerd:-klaus-schwab’s-school-voor-covid-dictators,-plan-voor-de-“grote-reset

18-11-21 07: 32: 00,

Unmasked: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de ‘Grote Reset’

door

Robert Gorter, MD, PhD.

November 18th, 2021

klaus

“In de afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld ransomware-aanvallen gezien die gericht waren op ziekenhuizen, kritieke infrastructuur, schoolsystemen, het elektriciteitsnet (black-outs), en vele andere kritieke diensten. “Burgers worden getroffen door stroomtekorten, vertraagde medische behandelingen, transport en andere gevolgen van dit nieuwe soort brute cyberaanvallen.”-Klaus Schwab, Cyber Polygon 2021

Econoom Ernst Wolff gelooft dat een verborgen alliantie van politieke en zakelijke leiders de pandemie uitbuit met als doel nationale economieën te laten crashen en een wereldwijde digitale munt in te voeren, meldt RAIR.

Hoe komt het dat meer dan 190 regeringen over de hele wereld uiteindelijk op bijna exact dezelfde manier zijn omgegaan met de COVID-19 pandemie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: