Ontmaskering van Israëls gebruik van kolonistenagressie om Palestijns land in te pikken

ontmaskering-van-israels-gebruik-van-kolonistenagressie-om-palestijns-land-in-te-pikken

18-11-21 02: 04: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” te activeren op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

B’Tselem, de Israëlische mensenrechtengroep, die het waagde om Israëls regime voor het besturen van bezette Palestijnen als “apartheid” te bestempelen, heeft nu Israëls gebruik van kolonistenagressie om Palestijns land in te pikken blootgelegd. In haar rapport, “Staatszaken: Israel’s misappropriation of land in the West Bank through settler violence, zegt B’Tselem. “Israël heeft sommige ..met officiële middelen overgenomen: met militaire bevelen, door [an] gebied tot ‘staatsland’, ‘schietzone’ of ‘natuurreservaat’ te verklaren, en door land te onteigenen. Andere gebieden zijn daadwerkelijk overgenomen door kolonisten door middel van dagelijkse gewelddadigheden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: