Operatie Coronavirus: Hoe de massa’s werden gehypnotiseerd in de COVID sekte

operatie-coronavirus:-hoe-de-massa’s-werden-gehypnotiseerd-in-de-covid-sekte

18-11-21 02: 17: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Operatie Coronavirus heeft aangetoond hoe massahypnose kan worden geïncorporeerd in hele bevolkingen, over de hele wereld. We zijn nu 20 maanden ver in “2 weken om de curve af te vlakken” en er zijn nog steeds veel mensen hopeloos verdwaald in het officiële verhaal.

De NWO (Nieuwe Wereld Orde) controleurs weten dat het verhaal alles is. Controle over de informatie en controle over de manier waarop mensen die informatie interpreteren is de absolute macht om de perceptie te beheersen. Waarom denk je dat Bond schurk en WEF hoofd Klaus Schwab net een ander WEF (World Economic Forum) evenement hield over de invoering van Het Grote Verhaal?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: