Pandemie van de Gevaccineerden – Officiële gegevens tonen aan dat 91% van de Covid-19 sterfgevallen sinds augustus onder de volledig gevaccineerden waren; maar ze willen de ongevaccineerden in lockdown zetten

pandemie-van-de-gevaccineerden-–-officiele-gegevens-tonen-aan-dat-91%-van-de-covid-19-sterfgevallen-sinds-augustus-onder-de-volledig-gevaccineerden-waren;-maar-ze-willen-de-ongevaccineerden-in-lockdown-zetten

18-11-21 07:24:00,

Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door verkozen functionarissen, ongekozen adviseurs en de mainstream media, die allemaal beweren dat de wereld momenteel een Pandemie van de Ongevaccineerden beleeft. Dit kan niet verder van de waarheid liggen, schrijft Dailyexpose.uk.

Maar de leugen is nu gebruikt om de lockdown van de ongevaccineerden in Oostenrijk te rechtvaardigen, en de verbanning van de ongevaccineerden uit de samenleving in Australië.

Nu staat Duitsland op het punt dit voorbeeld te volgen, staat Schotland op het punt de ongevaccineerden uit cafés en restaurants te weren op advies van een gekwalificeerde voedingsdeskundige die zich voordoet als pandemiedeskundige en die Devi Sridhar heet, en zijn de autoriteiten en media in Engeland op advies van de “nudge unit” in een stroomversnelling geraakt om de bevolking over te halen een lockdown voor alleen de ongevaccineerden te steunen.

Maar het slaat allemaal nergens op, omdat uit officiële gegevens van Public Health blijkt dat in de afgelopen drie maanden de meerderheid van de gevallen van Covid-19 zich onder volledig gevaccineerden heeft voorgedaan, twee derde van de ziekenhuisopnames van Covid-19 zich onder volledig gevaccineerden heeft voorgedaan, en een beangstigende 91% van de Covid-19 sterfgevallen zich onder volledig gevaccineerden heeft voorgedaan, en uit prognoses blijkt dat het nog veel erger gaat worden.

Public Health Scotland (PHS) publiceert een wekelijks verslag over de Covid-19 statistieken met gegevens over tests, vaccinaties, gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. In juli hebben we onthuld hoe de PHS de cijfers had gemanipuleerd om het publiek te doen geloven dat het merendeel van de  Covid-19 sterfgevallen onder gevaccineerden was, door alleen een overzicht te geven van sterfgevallen tot 29 december, wat betekent dat alle vermeende Covid-19 sterfgevallen van het hoogtepunt van de tweede golf in de totalen waren opgenomen, ondanks het feit dat slechts 0,1% van de Schotse bevolking op dat moment volledig was gevaccineerd.

Nadat wij het bedrog van Public Health Scotland aan het licht brachten, publiceerden zij toevallig opnieuw het totale aantal Covid-19 sterfgevallen over een periode van vier weken, en nu kunnen wij dankzij een schat aan gegevens zien wie het meest getroffen is door Covid-19 in de afgelopen drie maanden.

Voor onze laatste analyse hebben we gebruik gemaakt van de statistieken die te vinden zijn in de volgende PHS Covid-19 Statistical Reports

Covid-19 gevallen

Het meest recente verslag is gepubliceerd op woensdag 17 november en bevat gegevens over Covid-19-gevallen van 16 oktober tot 12 november 2021,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: