Report24: “Plotselinge dood”: trieste zoektrend bereikt wereldwijd recordniveaus

18-11-21 08: 34: 00, “De medische wereld draagt bij tot de verdeeldheid in de maatschappij”

Huisarts Daniel Beutler spreekt zich publiekelijk uit tegen de Covid-vaccinatie. Hij constateert veel klachten, vooral bij jongere patiënten, die hij toeschrijft aan de injecties. Het verband is echter moeilijk te bewijzen, zegt Beutler in een interview met “Corona-Transition”. Corona-Transition. Dr Beutler, hoe gaat het momenteel met u? Daniel Beutler: Ik ben momenteel in quarantaine omdat mijn coronaire test positief terugkwam, maar ik ben in orde. Ik heb maar lichte symptomen. Maar je kunt zien dat het geen gewoon virus is. Als je (…)

” Lees verder

“Der Spiegel” over het “Afrikaanse coronawonder”

Ondanks de zeer lage vaccinatiegraad is de grote catastrofe uitgebleven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: