Voordracht Karel van Wolferen nummer 29: “Een diagnose van bedrog”

voordracht-karel-van-wolferen-nummer-29:-“een-diagnose-van-bedrog”

18-11-21 08:54:00, 0 Redactie 18 november 2021 Voordracht Karel van Wolferen: “EEN DIAGNOSE VAN BEDROG” Let op: indien de video niet beschikbaar is op Youtube, dan is er een backuplink te vinden op Rumble (https://rumble.com/c/c-716225) ILuisteren op SoundCloud IBekijken op Rumble (backup-link) Word lid! Deel deze pagina
Share on FacebookShare on FacebookShare on FacebookFacebookPin on PinterestPin on PinterestPin on PinterestPinterestTweet about this on TwitterTweet about this on TwitterTweet about this on TwitterTwitterShare on LinkedInShare on LinkedInShare on LinkedInLinkedin Reacties (alleen voor leden) Alleen abonnees kunnen reacties plaatsen.
 » Lees verder

%d bloggers liken dit: