Warmongering – met de steun van ARTE

warmongering-–-met-de-steun-van-arte

18-11-21 12: 46: 00,

Frank Ulbrich, lezer van de NachDenkSeiten, schreef ons zojuist het volgende:”… naar aanleiding van het artikel Op weg naar de ondergang. Het gevaar van oorlog groeit van dag tot dag. Door Wolfgang Bittner (nachdenkseiten.de) Ik zou willen verwijzen naar een 2-delige “documentaire” die gisteren is uitgezonden … op ARTE. De titel: Oorlog in Europa – Het Oekraïne-drama (1+2). Naar mijn mening had “Der Stürmer” het niet eerder beter kunnen doen 1945.” – Wat Frank Ulbrich betreft.- De ARTE-documentaire wordt als volgt aangekondigd: ‘The Ukraine Drama. Achtergrond van een bloedig conflict. Oekraïne is al meer dan zeven jaar verwikkeld in een gewapend conflict met Rusland. Wat zit daar achter?”. Albrecht Müller.

Dit is de hoofdfoto van ARTE.

De documentaire bevat lange stukken interviews en beelden van en met de Oekraïense president Selenskyj. Hij is verheerlijkt. Poetin daarentegen is agressief en heeft overal schuld aan, volgens dit ARTE-stuk.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: