‘Weggeefactie van galactische proporties’: Bezos eist $10 miljard van de belastingbetaler voor Vanity Space Project

‘weggeefactie-van-galactische-proporties’:-bezos-eist-$10-miljard-van-de-belastingbetaler-voor-vanity-space-project

18-11-21 08: 27: 00,

“In plaats van $10 miljard te verspillen aan een overbodig ruimtecontract voor Bezos, zou dat geld gebruikt kunnen worden voor de financiering van de sociale zekerheid, Medicare en Medicaid en de voedselbonnen waar veel van zijn eigen werknemers bij Amazon en elders van afhankelijk zijn om rond te komen.”

Een dag missen, mist een hoop. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Progressieven op woensdag bekritiseerden wat zij noemden een voorgestelde $ 10 miljard aalmoes aan Amazon oprichter Jeff Bezos – ’s werelds eerste multi-centibiljonair – in de 2022 National Defense Authorization Act (NDAA) als een “weggevertje van galactische proporties” in het gezicht van de groeiende ongelijkheid in rijkdom en het onvermogen van de Amerikaanse wetgevers om een ingrijpende wetswijziging door te voeren.Amerikaanse wetgevers om een ingrijpend sociaal en klimaat uitgavenpakket aan te nemen.

Volgens Defense News, is Senaat Majority Leader Chuck Schumer (D- N.Y.) van plan om de $250 miljard U.S. samen te voegen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: