Bij hoeveel doden wordt er gestopt met injecteren?

bij-hoeveel-doden-wordt-er-gestopt-met-injecteren?

19-11-21 06:00:00,

De aantallen covid-vaccinatiedoden en gevallen van ernstige bijwerkingen lopen op tot onthutsende hoogten. Desondanks gaat het injecteren onverminderd door. Dat is idioot, onwerkelijk, onvoorstelbaar, maar ook bittere realiteit. Waarom gebeurt dit? Waarom wordt er niet onmiddellijk gestopt?

Het is nog maar twaalf jaar geleden dat zich een vergelijkbare situatie voordeed. Er was toen wereldwijd alarm over de zogeheten Mexicaanse griep (swine flu). Ook toen kwam er een grootschalige vaccinatiecampagne op gang. In totaal kregen 31 miljoen mensen het vaccin. Als snel bleek dat er ernstige bijwerkingen optraden, zoals narcolepsie. Dat is plotseling onbedwingbaar in slaap vallen. Extreem gevaarlijk, bijvoorbeeld als je autorijdt of de trap afloopt.

Toen er wereldwijd bij de autoriteiten 23 dodelijke gevallen gemeld waren werd de campagne afgeblazen. Uiteindelijk liep het aantal officieel geregistreerde dodelijke bijwerkingen met dit vaccin nog op tot 53.

Houdt het eerste getal even vast: drie-en-twintig. Dat was destijds het STOP-niveau.

Mammoet in de kamer

We zijn nu twaalf jaar verder. Er is weer een wereldwijde campagne gaande. Nu met de covid-vaccins. In de EU bedraagt het officieel geregistreerde aantal overlijdens na deze vaccinatie inmiddels meer dan 17.000. Het werkelijke aantal zal een factor 40 hoger liggen. Het aantal ernstige bijwerkingen in de EU (officieel volgens de EMA) is al ruim een miljoen: 1.161.000.

En niet alleen wordt deze campagne niet afgeblazen, hij wordt zelfs geïntensiveerd met booster-injecties en plannen voor jaarlijkse herhalingsronden.

Ieder weldenkend mens ziet dat zich hier een ramp voltrekt en dat we – omdat er niet gestopt wordt – afstevenen op een nog veel omvangrijker catastrofe. Maar de overheden lijken er niet mee te zitten. Ze communiceren hun zorgen over het grote aantal ‘besmettingen’. Niet over de grote aantallen vaccinatiedoden en voor het leven beschadigden. Dit is de levensgrote mammoet in de kamer waar overheid en mainstream media finaal langsheen kijken.

Disaster capitalism

Ik ga het nu nog een graadje idioter maken: zou het feit dat er niet al veel eerder gestopt is betekenen dat deze enorme schade aan leven en gezondheid een gevolg van doelbewust beleid is? Het is een vreselijke vraag, maar hij dringt zich op als we onbevangen naar de bovenstaande feiten kijken.

Kan een overheid belang hebben bij een sterk verzwakte bevolking?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: