Binnenkort meer artikelen op de Anti-Spiegel: Het boek over de netwerken achter de pandemie is klaar!

binnenkort-meer-artikelen-op-de-anti-spiegel:-het-boek-over-de-netwerken-achter-de-pandemie-is-klaar!

19-11-21 04: 00: 00,

Eindelijk is het zover: ik ben klaar met mijn nieuwe boek en nu wil ik een paar vragen beantwoorden die ik al weken per e-mail van veel lezers krijg.

Allereerst wil ik alle vaste lezers bedanken voor hun geduld, want vooral in november was ik erg stiefmoederlijk met de Anti-Spiegel en publiceerde ik erg weinig artikelen. Vaste lezers weten dat ik gewoonlijk gemiddeld drie artikelen per dag publiceer en dat er bijna nooit dagen zijn waarop ik helemaal niets publiceer. Helaas waren er in november veel van dergelijke dagen, maar ik had geluk, want de dominante onderwerpen in de media waren de vluchtelingencrisis aan de Pools-Wit-Russische grens en de energiecrisis in Europa. Over beide onderwerpen heb ik al veel geschreven en er is niet echt iets revolutionairs gebeurd.

Toch heb ik de komende week veel in te halen en zal ik nog veel schrijven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: