De Audiokrant 56 – Een schokkende ontdekking – 2G – Oproep van het welbewuste volk – CommonSenseTV

de-audiokrant-56-–-een-schokkende-ontdekking-–-2g-–-oproep-van-het-welbewuste-volk-–-commonsensetv

19-11-21 03:09:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 686

Peter Toonen kreeg in 2012 veel bekendheid vanwege zijn kennis over de Mayakalender. Hij wordt ook wel de Maya-kenner van Nederland genoemd. Destijds werd hij veel geïnterviewd op radio en tv, maar dit jaar is hij zelf begonnen met interviewen bij het YouTube-kanaal Café Weltschmerz. Peter presenteert een boekenprogramma waar hij makkelijk in de hoofden duikt van de schrijvers bij hem aan tafel. In De Audiokrant praten we over zijn laatste interview met ondernemer Ferdinand van der Neut. Hij bracht vorige week een Tijdsboek uit met de naam: Lumens. Verder vertelt Peter wie zijn gast is voor de aankomende uitzending en alle overige bezigheden van de komende tijd!

Jasper Smit heeft een YouTube-kanaal en publiceert regelmatig artikelen voor de website CommonSenseTV.  Jasper vertelt in De Audiokrant dat hij een schokkende ontdekking heeft gedaan op een Amerikaanse overheidspagina. Het zou gaan om documentatie die bevestigd dat er DNA-profielen zijn van grote groepen mensen. Met militaire technologie zou het mogelijk zijn om middels het verkregen vaccin, mensen op afstand om te brengen. Zeer schokkend als deze ontdekking op waarheid is berust. Jasper maakt er deze week nog een video over en zoekt nog verder uit hoe dit precies in elkaar steekt. Zodra de video online staat, delen we dit op de website.

Samen met Guido Jonkers (Wanttoknow) ga ik kort in op de schokkende ontdekking van Jasper Smit en hoe plausibel dit verhaal is. Guido benadert het ontrafelen van de waarheid met circumstantial evidence (indirect bewijs). Hij vindt het drammen van minister Hugo de Jonge en demissionair premier Rutte over vaccinatie zeer verdacht, dat daar wel iets achter moet zitten. Er zit duidelijk een plan achter het vaccin volgens Guido. Verder vertelt Guido over het pamflet dat te lezen is op zijn website. Frank Smits, alias Dik Kok schreef onlangs een boek ‘Mythes’. Dit weekend heeft hij een manifest gepubliceerd dat als PDF is te downloaden. Luister maar!

Wil je meer afleveringen horen van De Audiokrant?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: