“Dit is een berekende schending van de grondwet”

“dit-is-een-berekende-schending-van-de-grondwet”

19-11-21 12: 00: 00,

In een interview met Multipolar spreekt Thomas-Michael Seibert, gepensioneerd rechter bij de arrondissementsrechtbank van Frankfurt am Main, van een “politisering” van het recht en waarschuwt hij: “Onze samenleving ontwikkelt zich tot een neurotisch reagerende gevaarverdedigingsstaat”. Volgens Seibert moet “het principieel ter beschikking stellen van grondrechten in het klassieke constitutionele denken juist worden voorkomen”.

CAMILLA HILDEBRANDT, 19. November 2021, 0 commentaren, PDF

Thomas-Michael Seibert, geboren 1949, was rechter van 1982 tot 2011, laatstelijk als voorzitter van een straf- en civiele kamer bij het Landgericht Frankfurt am Main. 1998 werd hij benoemd tot honorair hoogleraar aan het departement rechtsgeleerdheid van de Goethe-Universiteit Frankfurt am Main, waar hij rechtsleer doceert.

Multipolair: De 3G, 2G of 1G regel voor bescherming tegen Corona is uitsluiting en discriminatie van de ongevaccineerden – zo ziet o.a. staatsrechtdeskundige Volker Boehme-Neßler het: “Wil vaccinatie vrijwillig blijven, dan mogen degenen die zich willen laten vaccineren geen nadelen ondervinden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: