En nu de kinderen – CommonSenseTV

en-nu-de-kinderen-–-commonsensetv

19-11-21 12:04:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 645

Nadat eerst ongrondwettelijk -middels nood- en spoedwetten- van de totale kudde 85% willoze en niet nadenkende goedgelovigen zijn overgehaald de spuit te nemen, moeten nu de kinderen eraan geloven.

Ja, 85% van de bevolking heeft als gemuilkorfde pruttelaars reeds 2 maal hun mouwen opgestroopt. Uiteraard niet voor zichzelf, maar voor alle anderen. De 3e spuit (booster!) ligt ten koste en op kosten van de bevolking (de VVD heeft immers marktwerking de zorg ingefrommeld en daarmee de zorg uitgehold, afgeslankt en kapot gesaneerd) reeds op de plank, om vol overtuiging door merendeel onwetende spuitgasten te worden gezet. Deze 3e is nodig, omdat het eerdere duo min of meer is uitgewerkt (uitgewerkt tegen de vervelende griep, niet t.a.v. de bijwerkingen). Spuit 11 ligt om die reden al in de planning.

Kijken we naar een jaar geleden, was het aantal positief geteste mensen ruimschoots lager dan de huidige statistieken ons moeten doen geloven, terwijl de 1e gifspuiten toen nog net niet klaar waren. Overigens zijn al die ‘vaccins’ nog steeds niet klaar, maar wel massaal ingespoten. Let wel: een beetje spuit doet er minimaal 10 jaar over om goedgekeurd te worden. Vergelijkingen met Mengele zijn uiteraard walgelijk, maar ook hij experimenteerde op grote schaal met en op mensen (gevangenen).

En kijken we naar bewust ongevaxte mensen, dan blijkt dat daarvan het merendeel ook een gezonde aversie heeft tegen de teststaaf, die geen covid kán aantonen. Als er nu dus veel meer besmette mensen zouden rondlopen dan precies een jaar geleden, zijn dat derhalve m.n. gevaxten. Raar toch? Mensen met een gezond boerenverstand zouden toch minimaal hun wenkbrauwen moeten laten fronsen.

Maar kijken we naar kinderen, dan constateerden de veeartsen die even een paar weken voor viroloog door hebben gesnoven, dat kinderen een jaar geleden niet het, en in gevaar waren. Echter nu zijn ‘coronadeskundigen??’ ineens bezorgd over het hoge aantal coronabesmettingen onder kinderen van 5 tot 14 jaar. Het is gríéptijd, stelletje ongeachte ezellogen! Elk jaar breekt de griep uit, waarvoor onze maatschappij nog nooit vanuit Den Haag is ontwricht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: