Gibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerden

gibraltar,-ijsland,-taiwan-en-israel-schetsen-een-somber-beeld-voor-de-gevaccineerden

19-11-21 08:28:00,

Gibraltar, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, heeft de kerstvieringen afgelast vanwege een plotselinge toename van covid-gevallen, terwijl IJsland, dat vrijwel volledig gevaccineerd is, de beperkingen inzake infectiepreventie heeft aangescherpt om de snelle toename van covid-gevallen een halt toe te roepen. En in Israël verklaarden twee onderzoekers dat “vaccinaties meer sterfgevallen hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt”, bericht Uncutnews.ch.

In Gibraltar zijn de afgelopen zeven dagen gemiddeld 47 gevallen per dag gemeld, een “exponentiële” toename van Covid 19-gevallen. Inmiddels heeft de regering “sterk” afgeraden om zelfs particuliere kerstfeesten te vieren.

Minister van Volksgezondheid Samantha Sacramento beschreef de stijging van het aantal gevallen als “drastisch”, maar moedigde de mensen aan hun vaccinatiebooster te blijven halen ondanks duidelijke tekenen dat het vaccin niet werkt. De regering herinnerde de burgers eraan dat “we ons nog steeds in een wereldwijde pandemie bevinden en dat er elke dag mensenlevens over de hele wereld verloren gaan”. Maar niemand mag zich afvragen waarom “mensen elke dag over de hele wereld het leven verliezen”.

In IJsland wees het Ministerie van Volksgezondheid op een sterke stijging van het aantal infecties in eigen land. “Als gevolg van deze situatie is de dienstverlening van het Nationaal Ziekenhuis onderbroken en is er een tekort aan personeel”, aldus de nota van de staatsepidemioloog.

Om een “wijdverspreide immuniteit onder de bevolking” te bereiken, is bovendien een programma voor herhalingsvaccinatie aan de gang, waarbij naar verwachting tegen het eind van het jaar ongeveer 160.000 mensen zullen worden opgeroepen voor hun derde vaccinatie. IJsland is het derde meest gevaccineerde land in Europa en het vijfde meest gevaccineerde land ter wereld.

In Israël hebben data-ingenieur Haim Yativ en arts Hervé Seligmann, voormalige medewerkers van de onderzoekseenheid voor nieuwe Infectieziekten en Tropische Ziekten van de medische faculteit van de universiteit van Aix-Marseille, vaccinatiegegevens geanalyseerd en hun bevindingen gepubliceerd in een artikel op de website Nakim.org.

De auteurs van het artikel verzochten om toegang tot informatie van het Ministerie van Volksgezondheid via het equivalent van Israël’s CADA (Commission for Access to Administrative Documents).

Hun bevindingen zijn veelzeggend omdat zij aantonen dat de gegevens niet wijzen op de doeltreffendheid van het vaccin, maar op de negatieve effecten ervan. “Wij verklaren dat vaccinatie meer sterfgevallen heeft veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode veroorzaakt heeft,” zeggen de auteurs.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: