Global Exclusief: Lt Gen Michael Flynn legt plan uit om Amerika en de wereld te redden

global-exclusief:-lt-gen-michael-flynn-legt-plan-uit-om-amerika-en-de-wereld-te-redden

19-11-21 02: 09: 00,

Twee weken geleden tijdens de Senaatscommissie voor Gezondheid, Onderwijs, Arbeid, zei Sen Rand Paul tegen Anthony Fauci dat hij ontslag moest nemen, nadat hij hem beschuldigd had van verantwoordelijkheid voor de hele Covid-19 pandemie.

Drie keer heeft Rand Paul Anthony Fauci ondervraagd en hem zover gekregen dat hij tegen het Congres loog – en niet één keer heeft Rand Paul de genadeslag gegeven en het overvloedige bewijsmateriaal gepresenteerd dat hij in zijn bezit heeft, noch heeft hij de Capitool Politie en de FBI zover gekregen om Fauci in de boeien te slaan en hem het Capitoolgebouw uit te laten lopen.

Rand Paul en anderen hebben alles wat ze nodig hebben om Fauci te arresteren, maar alles wat we krijgen zijn deze tandeloze theaterstukjes voor deze commissies. Het enige wat Sen Paul lijkt te doen met deze hoorzittingen is ze te gebruiken om geld in te zamelen voor zijn campagne.

Zoals David Martin zegt, “Dat is geld geven aan een terreurdaad. Dat is geen patriot zijn.”

Tijdens een elektriserende toespraak van Dr David Martin die we onlangs hebben gehouden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: