Julian Assange nog steeds in het doolhof van justitie

julian-assange-nog-steeds-in-het-doolhof-van-justitie

19-11-21 03: 42: 00,

Het is nu drie weken geleden dat de laatste zitting in de zaak Julian Assange plaatsvond in het Hooggerechtshof te Londen. De jury kondigde geen datum aan voor de uitreiking van de prijs, maar liet weten dat dit tot 6 weken zou kunnen duren. Intussen hebben de autoriteiten het huwelijk van Julian Assange met zijn verloofde Stella Moris in een maximaal beveiligde gevangenis op het laatste moment toegestaan. Zij was deze week in Parijs, waar 39 Franse parlementariërs zich uitspraken voor asiel voor Assange in Frankrijk. De speciale gezant van de VN, Nils Melzer, voert ook nog steeds campagne voor Assange en roept op om degenen wier misdaden Julian Assange aan het licht heeft gebracht, eindelijk te vervolgen. Een samenvatting door Moritz Müller.
Vanuit een zuiver nuchter oogpunt ziet het er niet zo goed uit voor Julian Assange in zijn kleine gevangeniscel in de zwaarbeveiligde Belmarsh-gevangenis in Londen/Verenigd Koninkrijk. Assange, een gevangene in voorarrest, zit hier nu al meer dan twee en een half jaar vast,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: