Kyle Rittenhouse in tranen – De jury heeft hem vrijgesproken van alle aanklachten!

kyle-rittenhouse-in-tranen-–-de-jury-heeft-hem-vrijgesproken-van-alle-aanklachten!

19-11-21 09:20:00, Kyle Rittenhouse, 17, in verband met de dodelijke schietpartijen. Vandaag heeft de jury bekend gemaakt dat Kyle Rittenhouse is vrijgesproken van alle aanklachten. De rechtbank was het erover eens dat de tiener uit zelfverdediging handelde toen hij vorig jaar drie gewelddadige linkse extremisten neerschoot.

Jury finds Kyle Rittenhouse NOT GUILTY on ALL CHARGES

Rittenhouse has been acquitted by the jury of shooting three people during Black Lives Matter riots last year. pic.twitter.com/74toiBgNCy

— RT (@RT_com) November 19, 2021

Vorig jaar hebben linkse extremisten en aanhangers van de BLM amok gemaakt in de VS. In augustus vonden rellen en vandalisme plaats in de stad Kenosha, Wisconsin. Gezagsgetrouwe leden van de gemeenschap kwamen in actie om de situatie te kalmeren en te voorkomen dat eigendommen door de relschoppers in brand werden gestoken of vernield.

Een van de mensen die de straat opgingen was de 17-jarige Kyle Rittenhouse, die later werd aangevallen door een menigte linkse extremisten. Rittenhouse was echter gewapend met een halfautomatisch geweer van het type AR-15 en kon zichzelf met succes verdedigen door drie aanvallers neer te schieten.

Drie anarchisten neergeschoten – het waren allemaal criminele zwijnen

Anthony M. Huber, die ook door Rittenhouse werd doodgeschoten, was ook een misdadige anarchist. National Justice schrijft:

In 2012 bekende Huber schuld aan onwettige vrijheidsberoving door middel van een gevaarlijk wapen en wurging van een naaste. Hij blijkt in 2016 de voorwaarden van zijn proeftijd te hebben geschonden en werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, hoewel een groot deel van die tijd al was uitgezeten toen hij in hechtenis zat. Huber werd in 2018 opnieuw gearresteerd voor “fysieke mishandeling” (battery).

De derde persoon die Rittenhouse neerschoot was Gaige P. Grosskreutz, die zelf gewapend was met een pistool tijdens de confrontatie. In 2013 zou Grosskreutz zijn veroordeeld voor inbraak en in 2017 werd hij gearresteerd voor een misdrijf, hoewel het volgens National Justice niet duidelijk was voor welk misdrijf en of hij daarvoor zou worden veroordeeld.

Kenosha Kyle Rittenhouse Shooting Full Video

Rechtbank spreekt Rittenhouse vrij

Rittenhouse werd na de gebeurtenissen in Kenosha beschuldigd van vijf verschillende misdrijven, waaronder doodslag en het veroorzaken van gevaar voor een ander.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: