Mexicaanse minister van Volksgezondheid “zou zijn eigen kleinkinderen niet inenten

mexicaanse-minister-van-volksgezondheid-“zou-zijn-eigen-kleinkinderen-niet-inenten

19-11-21 09: 34: 00,

In de laatste aflevering van “The Jimmy Dore Show,” behandelde komiek en politiek commentator Jimmy Dore recente opmerkingen van de minister van Volksgezondheid van Mexico die zei dat hij tegen COVID-vaccins voor kinderen is.

Een dag missen, veel missen. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van “The Jimmy Dore Show,” besprak komiek en politiek commentator Jimmy Dore een recent artikel in Mexico News Daily waarin de minister van Volksgezondheid van het land wordt geciteerd die zei dat hij tegen COVID-vaccins voor kinderen is.

Dore was het daarmee eens.

Het risico voor een kind van COVID is kleiner dan het risico van griep … dat is een feit,” zei Dore. “Dus ongeacht wat je hoort van NBC News, of CNBC, of MSNBC, of CNN of Fox News of ABC News of The New York Times of de Washington Post,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: