Nederland gaat ondergronds

nederland-gaat-ondergronds

19-11-21 04:00:00,

Lang ontkenden de door de farmacie gefinancierde ‘factcheckers’ het gerucht dat de ‘vaccins’ een experimentele gen-therapie zijn, en als complottheorie weggezet. Maar de ‘wappies’ kregen onlangs (weer) gelijk. Topman van Bayer verklaarde recentelijk in Berlijn dat de vaccins inderdaad een gen-therapie zijn en geen normale vaccins. Ondertussen organiseren de ongeveer 2 miljoen niet-ingeënte Nederlanders zich in hoog tempo. In alle aspecten van de organisatie van een samenleving ontstaan nieuwe initiatieven, zoals in het onderwijs, communicatie, sport, media, gezondheidszorg. Terwijl de meerderheid geniet van haar tijdelijk met hun lichaam teruggekochte privileges, vormen honderden groepen over heel Nederland centra van maatschappelijke innovatie. En deze innovaties zullen niet alleen tot deze groep beperkt blijven.

Afbeelding van Andrew Poynton via Pixabay

In Nederland herleeft voor het eerst sinds 1945 een ondergronds leven. De ‘ongeprikten’ die inmiddels door prikminister De Jonge en de media tot paria zijn verklaard zoeken nieuwe wegen om het leven toch in vrijheid verder te leven. En dat lijkt wonderwel te lukken.
Terwijl geprikten gewapend met QR-code genieten van een voorwaardelijke, gedeeltelijke en tijdelijke teruggave van hun vrijheden, bereiden veel niet QR-bezitters zich voor op andere tijden. Het QR-regime betekent dat mensen hun tot voor kort onvoorwaardelijke rechten hebben ingeruild voor een voorwaardelijk privilege. Maar weinigen lijken te beseffen dat zij in ruil voor een experimenteel gen-veranderend ‘vaccin’, en wel een dubbele dosis, hun rechten hebben ‘teruggekocht’, maar deze rechten nu met een hypotheek zijn belast. Want de rechten, nu privileges, zijn aan een QR-code gebonden en die is weer gebonden aan een voorgeschreven handeling,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: