Recordaantal “besmettingen” tijdens lockdown voor ongevaccineerden alleen in Oostenrijk

recordaantal-“besmettingen”-tijdens-lockdown-voor-ongevaccineerden-alleen-in-oostenrijk

19-11-21 08: 49: 00,

Recordaantal ‘besmettingen’ tijdens lockdown voor alleen ongevaccineerden in Oostenrijk

gerapporteerd door

Robert Gorter, MD, PhD.

November 19th, 2021

Drie dagen nadat de Oostenrijkse regering een lockdown invoerde voor alleen ongevaccineerden, stijgt het aantal nieuwe ‘besmettingen’ naar een recordhoogte. Voor het eerst werden meer dan 14,000 nieuwe gevallen gemeld. Woensdag registreerden de gezondheidsautoriteiten 14,416 positieve tests, een nieuw record, aldus Reuters.

Vorig jaar lag de hoogste piek rond 10,000 gevallen per dag. Oostenrijk kondigde onlangs aan dat 65 procent van de bevolking volledig is gevaccineerd. Ongevaccineerden mogen sinds begin deze week hun huis alleen nog verlaten om boodschappen te doen of te werken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: