The Rittenhouse Verdict

the-rittenhouse-verdict

19-11-21 10: 22: 00,

Glenn Greenwald, wiens linkse reputatie onberispelijk is, is het mikpunt geworden van minachting, verontwaardiging en woede van de wakkere menigte omdat hij zijn professionele mening heeft gegeven, als advocaat, dat het vonnis van Rittenhouse rechtvaardig was, uitsluitend gebaseerd op het bewijsmateriaal.

Hij zegt: “Dit is een proces dat extreme niveaus van emotie heeft gegenereerd… en daar zijn redenen voor, die ik zeer verontrustend vind, in het bijzonder het feit dat het verhaal dat door de nationale media is opgebouwd rond deze zaak, bijna vanaf het begin niet alleen volledig fictief was en tegen het bewijs in, maar was ontworpen om zo opruiend mogelijk te zijn.

“Vanaf het allereerste begin was het verhaal dat deze 17-jarige blanke jongen, die een ‘blanke supremacistische terrorist’ was, ‘staatsgrenzen overstak’ om ergens heen te gaan – geïmpliceerd, waar hij niets mee te maken had, terwijl het in feite een gemeenschap was, Kenosha Wisconsin, net over de grens van waar hij woonde,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: