Vaccinatie of gevangenisstraf: Oostenrijk’s Coronaregime wil vanaf 1 februari verplichte vaccinatie voor ALLEN!

vaccinatie-of-gevangenisstraf:-oostenrijk’s-coronaregime-wil-vanaf-1-februari-verplichte-vaccinatie-voor-allen!

19-11-21 06:49:00,

De kat is uit de zak: ALLEN worden gedwongen de naald erin te zetten. Gezondheidswerkers zijn slechts de eerste slachtoffers van de dwang. Wochenblick berichtte donderdag al over het uitlekken van een onvoorstelbaar ontwerp waarin verplegend personeel en artsen in geval van twijfel zelfs met gevangenisstraf worden bedreigd als zij de vaccinatie niet nemen. Bijzonder vervelend: een herstel in de laatste zes maanden telt niet langer als een uitzondering. Het schandalige wetsontwerp zou deze vrijdag al in de Nationale Raad kunnen worden goedgekeurd. Voor de rest van de bevolking is het uitstel nauwelijks langer: vanaf 1 februari wordt de algemene vaccinatie tegen Corona in Oostenrijk verplicht! Anders is er de dreiging van gevangenisstraf. Tegen deze achtergrond wordt zaterdag een grote menigte verwacht bij de MEGA-demonstratie in Wenen, bericht Wochenblick.

Gezondheidswerkers moeten als eersten worden gevaccineerd – vanaf 1 februari moet echter ALLEN vaccineren.

De lijst van beroepen die als eersten gedwongen worden tot naleving is lang. Het betreft artsen, apothekers, verpleegkundigen, tandartsen, verloskundigen en paramedici. Maar zelfs muziektherapeuten, therapeutische masseurs en psychologen worden bedreigd met nare straffen. Stagiaires worden ook getroffen. Kritische medische deskundigen waarschuwen tegen de gevaarlijke maatregel. In totaal zijn 15 beroepsgroepen in dit ongelooflijke wetsvoorstel opgenomen. Dit dient als proefballon voor ALLE Oostenrijkers – de dwang geldt voor hen vanaf 1 februari! Bovendien is het groene paspoort vanaf nu slechts 7 maanden geldig. Dit heeft bondskanselier Alexander Schallenberg (ÖVP) vrijdag bekendgemaakt.

De details moeten nog worden uitgewerkt – maar het ontwerp voor gezondheidswerkers zou als blauwdruk kunnen dienen. De enige uitzonderingen die de regering toestaat zijn zwangerschap of medische redenen bevestigd door een ambtenaar van de volksgezondheid. Wie zich niet aan de regels houdt, riskeert een boete van 3.600 euro. Degenen die deze boete niet kunnen betalen, krijgen in plaats daarvan 4 weken gevangenisstraf. Het vaccinatieabonnement is ook al meegerekend: weigering van een nieuwe herhalingsvaccinatie wordt bestraft met een boete van 1.450 euro – of 4 weken gevangenisstraf. Zelfs herstellende mensen kunnen het vergeten. De mogelijke vervroegde datum van inwerkingtreding en een termijn voor het leveren van een bewijs van vaccinatie in de gezondheidssector staan nog open.

Deze beroepsgroepen zullen als eerste door de vaccinatiehamer worden getroffen.

Een citaat uit het uitgelekte ontwerp: twee maandsalarissen boete of een maand gevangenis!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: