Vandaag: algemene vaccinatieplicht voor iedereen in Oostenrijk komt eraan

19-11-21 08: 23: 00, 21 Studies over de doeltreffendheid van vaccins doen twijfels rijzen over vaccinatieverplichtingen

Het zijn niet de niet-gevaccineerden die de gevaccineerden in gevaar brengen, het zou wel eens andersom kunnen zijn. Door Paul Elias Alexander, Brownstone Institute Nu sommige mensen al meer dan zes maanden gevaccineerd zijn, weten we steeds meer over de effectiviteit van Covid-vaccins. Bij de evaluatie van de doeltreffendheid van vaccins is het belangrijk een onderscheid te maken tussen doeltreffendheid tegen infectie, symptomatische ziekte en transmissie, en (…)

” Lees meer

Alarm: mortuaria vullen zich met duizenden meer doden zonder Covid

In de afgelopen vier maanden zijn in Engeland bijna 10’000 meer mensen dan gewoonlijk overleden aan andere oorzaken dan Covid – waarschijnlijk als gevolg van een gebrek aan preventieve zorg tijdens de verschillende lockdowns.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: