Wil Biden een vuile oorlog ontketenen in Oekraïne?

wil-biden-een-vuile-oorlog-ontketenen-in-oekraine?

19-11-21 03: 17: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op 183 oktober had Lloyd Austin III, minister van Defensie van de VS, een ontmoeting met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky om de Amerikaanse steun voor de oorlog tegen Oekraïne te bevestigen.Sinds het begin van het conflict in 2014 hebben de Verenigde Staten meer dan $2,5 miljard aan veiligheidssteun aan Oekraïne verstrekt.5 miljard dollar aan veiligheidssteun aan Oekraïne, inclusief $275 miljoen aan militaire hulp die in de laatste tien maanden is aangekondigd onder president Joe Biden, een overtuigd voorstander van de oorlog vanaf het begin.

” Lees verder