Zoals altijd in november vragen de NachDenkSeiten om uw jaarlijkse donatie

zoals-altijd-in-november-vragen-de-nachdenkseiten-om-uw-jaarlijkse-donatie

19-11-21 07: 45: 00,

Dit jaar zullen we 18. Eigenlijk een reden om te vieren. Maar de omstandigheden zijn dat niet. Onderwijswerk wordt steeds belangrijker. En in tijden van enorme opiniedruk is het ook moeilijker.

Wij proberen de druk te weerstaan en de achtergrond te informeren en te belichten – zoals altijd sinds 2003. Het werk is zwaar. Maar wij worden niet alleen financieel gesteund door vele lezers, maar ook aangemoedigd om dit werk voort te zetten met uiterst vriendelijke e-mails. We citeren een passage uit een van deze mails in de P.S. hieronder.

Uit onze contacten met de lezers van de NDS weten we dat onze inspanningen om op een gedifferentieerde manier te informeren en te evalueren, zelfs over moeilijke onderwerpen zoals het Corona-debat of het omgaan met de gevaren van oorlog, erkend en gewaardeerd worden.

Dankzij de steun van onze sponsors zijn we absoluut onafhankelijk. Het werk aan de NachDenkSeiten leeft financieel van vele donateurs. Niemand heeft enige invloed op de inhoud dankzij hun financiële steun.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: