11 Australische verpleegkundigen vertellen over de bijwerkingen van het COVID-vaccin: “Ons werd verteld niet te praten over wat we hadden gezien”

11-australische-verpleegkundigen-vertellen-over-de-bijwerkingen-van-het-covid-vaccin:-“ons-werd-verteld-niet-te-praten-over-wat-we-hadden-gezien”

20-11-21 07:19:00,

In een verbijsterende video komen 11 verpleegsters en paramedici uit Queensland Australië naar voren om te vertellen over hun ervaringen met het toedienen van het COVID-19 vaccin. De identiteit van de verpleegsters en verpleegkundigen is geheim gehouden omdat ze bang zijn hun mond open te doen, maar hun identiteit is gecontroleerd voordat er werd gefilmd. In een reeks schrijnende verhalen vertellen de verpleegkundigen hoe ze de sterfgevallen en verwondingen zich zagen opstapelen, maar niemand mocht erover praten, schrijft Thecovidworld.com.

De verpleegkundigen verklaren verder dat de vaccinatiestatus niet langer werd aangegeven bij binnenkomende gevallen en dat de reanimatiealarmen in het ziekenhuis waren uitgeschakeld om de mensen die in de rij stonden voor de prik niet bang te maken. Bovendien zijn er helemaal geen meldingsmechanismen voor ernstige bijwerkingen.

Zodra met de verspreiding van het vaccin werd begonnen, begon men steeds meer gevallen te zien van beroertes, vooral bij jongeren, neurologische aandoeningen, hartaanvallen, longen gevuld met vloeistof, inwendige bloedingen, uitwendige bloedingen uit de darmen en de neus en mensen die grote bloedklonters kregen. Een verpleegster beschrijft hoe meer dan 50% van de patiënten er na de prik “ernstig onwel” uitzag, waarbij een aantal van hen in het ziekenhuis flauwviel nadat zij de prik hadden gekregen.

Veel verpleegkundigen beschrijven dat ze liever hun baan kwijtraken dan de prik te nemen, waarbij sommigen erkenen dat ze nooit meer in de gezondheidszorg zouden werken.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: “Het verraderlijke is het narratief”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: