Booster syndroom: Natuurarts slaat alarm over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen

booster-syndroom:-natuurarts-slaat-alarm-over-covid-vaccins-die-de-witte-bloedlichaampjes-bij-elke-injectie-meer-en-meer-doen-dalen,-en-gevaccineerden-in-aids-achtige-patienten-veranderen

20-11-21 03:06:00, Een anonieme natuurarts met 1600 patiënten, van wie velen met het C-19 vaccin geïnjecteerd zijn, heeft informatie verzameld van haar eigen cliënten, andere artsen, verpleegkundigen, immunisatie-specialisten en virologie-artsen. Haar analyse van al deze verzamelde informatie en gegevens betreft de eerste twee doses van het C-19 vaccin en de booster prikken, schrijft S.D. Wells.

Op dit moment is de natuurarts nog niet klaar om “naar buiten te treden”, maar deelt zij haar informatie onder de overkoepelende naam T.A.O. – Together As One. De klokkenluidersinformatie van deze arts wordt echter gepresenteerd in een 5 minuten durende video met uitstekende diagrammen (alleen beschikbaar via Telegram en Signal links).

Volgens deze analyse bevat de eerste Covid vaccinatie verschillende giftige ingrediënten die catastrofaal zijn voor je cellulaire systeem. Deze toxines verminderen het vermogen van uw immuunsysteem om witte bloedcellen te produceren met maar liefst 50 procent. Dat is nog maar de eerste injectie.

Het menselijk lichaam maakt een nieuwe generatie van witte bloedcellen aan in ongeveer 8 weken, en deze arts zegt dat dit de reden is waarom de tweede dosis injectie is vastgesteld voor 8 weken na de eerste, om het aantal witte bloedcellen opnieuw te verlammen, terwijl het nog steeds ernstig aangetast is. Dit vermindert de aanmaak van witte bloedcellen met nog eens 25 procent.

Bij elke vaccinatie wordt de zoutverhouding van het vaccin verlaagd, en worden de giftige bestanddelen verhoogd. Dat is een verlies van 75 procent van het aantal witte bloedcellen, en dit is voor eventuele booster shots. De boostershots bevatten meer dan 80 vreemde bacteriën die de menselijke bloedcellen nog nooit zijn tegengekomen. Dat is wanneer de chronische ontsteking begint.

Bij iedereen met een predispositieve gezondheidstoestand, zal het zwakke punt verergerd worden door deze aanval van vreemde ziekteverwekkers. Of je nu al problemen hebt met je spijsvertering, luchtwegen, kankercellen, huidaandoeningen, etc., die gebieden zullen ontstoken raken tijdens deze chronische ontstekingsstaat. Met slechts 25 procent capaciteit van het immuunsysteem, zal dit catastrofaal blijken te zijn.

Daarna komt uw tweede Covid ADE/HIV “boostervaccin” en dan nog vele, vele meer
De tweede booster voor Covid bevat acht HIV-strengen die het vermogen van het lichaam om witte bloedcellen aan te maken, volledig uitschakelen. Alle zout is verwijderd uit de booster injecties, dus ze worden dodelijk voor de patiënt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: