De Intensive Care Bed Mythe

de-intensive-care-bed-mythe

20-11-21 02: 59: 00,

De grootmeester van de verwarde virologie, Christian Drosten, heeft herhaaldelijk beweerd: Met een kudde-immuniteit van 70 procent was het omslagpunt bereikt (1). Op aandringen van politici werd de – natuurlijke – kudde-immuniteit snel veranderd in vaccin-immuniteit. Missie volbracht! Het aantal besmettingen steeg echter tot ongekende hoogten. Wat doet een pandemist op het moment dat grote delen van zijn publiek uit hun hysterische verbijstering beginnen te breken en eenvoudigweg van het geloof afvallen? (Echte pandemieën aarzelen niet, ze gaan amok maken. Voorwaarts naar de volgende lockdown, onderweg modder gooien naar zoveel mogelijk “vaccinatie-tegenstanders” en dan doorgaan met de oude leugens: de exponentiële groei van de geïnfecteerden en de nu maar echt definitieve overbelasting van het gezondheidssysteem, enzovoort. Ze gaan tekeer met de aantallen van hun schande, in de hoop de kudde nog eens in paniek te brengen. Wanhopig verzekeren zij degenen die hen zo lang vol overgave hebben gevolgd, dat de vaccinatieweigeraars de schuldigen zijn.

Volgens officiële gegevens (2) is nu iets meer dan 70 procent van alle Duitsers dubbel gevaccineerd. De instantie die de gegevens verzamelt, het Robert Koch Institute (RKI), heeft uit eigen beweging toegegeven dat het veel meer zou kunnen zijn, zelfs meer dan 80 procent (3).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: