Dodelijke injectie; Frontline E.R. arts geeft angstaanjagend verslag van ongewone vaccin-geïnduceerde ziekte, door Mike Whitney

dodelijke-injectie;-frontline-er.-arts-geeft-angstaanjagend-verslag-van-ongewone-vaccin-geinduceerde-ziekte,-door-mike-whitney

20-11-21 05: 20: 00,

“Amerikanen zijn doodsbang…. Mensen lopen weg van hun werk, niet omdat ze hun baan willen verliezen, maar ze willen niet sterven aan het vaccin! …Ze zeggen, âLuister, ik wil niet dood. Dat is de reden waarom ik het vaccin niet neem.â Zo duidelijk is het.â Dr. Peter McCullough

In een rapport in de Britse Telegraph wordt uitgelegd hoe het Covid-19 vaccin heeft geleid tot een sterke stijging van het aantal sterfgevallen. Hier is een uittreksel uit het artikel:

“Bijna 10,000 meer mensen dan normaal zijn in de afgelopen vier maanden overleden door niet-Covid oorzaken, terwijl deskundigen opriepen tot een dringend onderzoek door de regering of de sterfgevallen te voorkomen waren….

Uit de laatste cijfers van het Office for National Statistics bleek dat Engeland en Wales 20,823 meer sterfgevallen dan het vijfjarig gemiddelde registreerden in de afgelopen 18 weken. Alleen bij 11,531 sterfgevallen was er sprake van Covid.” ( “Alarm groeit als mortuaria zich vullen met duizenden extra niet-Covid sterfgevallen“,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: