Grafeenoxide in alle vaccins + 5G maakt COVID-19?

grafeenoxide-in-alle-vaccins-+-5g-maakt-covid-19?

20-11-21 10:11:00,

La Quinta Columna
La Quinta Columna (1) is een groep Spaanse wetenschappers die COVID-19-vaccins hebben onderzocht in het laboratorium van Almeria. Sindsdien sturen ze hun bevindingen continu de wereld in via videostreams. Hun boodschap gaat in het kort als volgt: alle COVID-19-symptomen zijn het gevolg van opzettelijke grafeenoxidevergiftiging en elektromagnetische stralingsvergiftiging.

Wat is grafeenoxide
Grafeenoxide is volgens onderzoekers een giftige chemische stof die trombose en bloedklonters kan veroorzaken, het immuunsysteem kan ondermijnen en zou kunnen leiden tot een cytokinestorm*. Grafeenoxide zou zich opstapelen in de longen en zo een dubbele longontsteking triggeren. Vergiftiging door grafeenoxide kan zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en kan leiden tot geur- en smaakverlies.

*Cytokinestorm; Ontstekingseiwitten, ook wel cytokines genoemd, spelen een cruciale rol in de afweerreactie. Wanneer deze afweerreactie in het bloed té sterk is, wat een cytokinestorm wordt genoemd, kan dit nadelig zijn voor een patiënt.

De coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca bevatten ‘het toxische grafeenoxide’, blijkt uit onderzoek. Dat zou blijken uit onderzoek van Spaanse wetenschappers (4.) ‘Dit zou de doden, de hartklachten, de neurologische klachten e.d. kunnen verklaren. Grafeenoxide is namelijk zeer toxisch!’.

Symptomen van grafeenoxidevergiftiging
La Quinta Columna’s elektronenmicroscopie legt grafeenoxide (GO) bloot in vaccins tegen het coronavirus. Grafeenoxide  wordt niet vermeld als ingrediënt door vaccinfabrikanten. Wat grafeenoxide veroorzaken kan in een injectie is dat GO:
-het immuunsysteem verstoort:
-het glutathiongehalte uit, het belangrijkste antioxidant, haalt. Glutathion beschermt de cellen en het DNA en zorgt voor een optimale werking van de cellen en dus de gezondheid van het lichaam als geheel:
-trombose veroorzaakt;
-bloedstolsels veroorzaakt;
-ontsteking van de slijmvliezen veroorzaakt;
-geïnhaleerde longontsteking kan veroorzaken;
-een metaalachtige smaak in de mond veroorzaakt;
-een verlies van smaak en geur veroorzaakt;
-elektromagnetische (EM) frequenties en absorbeert;
-eiwitten aan de randen bind wat resulteert in een eiwitring of kroon:
-de bloed-hersenbarrière passeert zodat het in de hersenen terecht kan komen:
-magnetisch is bij kamertemperatuur, vooral op de injectieplaats;
-absorptiebanden heeft in het 4G en 5G draadloos frequentiespectrum (2.)

Volgens Spaanse onderzoekers (4, 5) zouden de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca zeer grote hoeveelheden grafeenoxide bevatten (8-2021).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: