Het is begonnen! – CommonSenseTV

het-is-begonnen!-–-commonsensetv

20-11-21 05:00:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 1.509

Het is begonnen!

Ik kan niet anders zeggen, dan dat het lang geduurd heeft, de nodige waarschuwingen richting de Tweede kamer had ik reeds al verzonden, maar welke politicus luistert er nu nog naar ons plebs, ze denken untouchables te zijn, waarnaar de bevolking maar dient te luisteren, maar het behoort andersom te zijn, de volksvertegenwoordiging heet niet voor niets zo en dient dan ook naar de bevolking te luisteren!

Wanneer je denkt dat de bevolking naar jou moet luisteren als politicus, dan kan er uiteindelijk dit gaan gebeuren!

Je kunt als politicus mogelijk denken, dat dit nog gaat overwaaien, maar heel eerlijk denk ik juist dat dit het begin is, op een vreedzame wijze schijnt het niet mogelijk te zijn om de politiek duidelijk te maken dat ze nu al geruime tijd op een verkeerd spoor zitten, binnen de politiek zelf, gaan ze nu bezig om het FvD te exposen en proberen het TK parlement uit te knikkeren, maar wat zal dat gaan betekenen voor de volkswoede, deze narcisten willen er nog niet aan, dat zij er zelf dus debet aan zijn, oftewel er zelf voor verantwoordelijk voor zijn, van wat er hier gebeurt!

De enorme berg aan problemen, die telkens onder de mat geveegd zijn, valt niet meer te omzeilen en de maat is vol bij de nodige burgers, mocht de politiek dus nu denken, ach dat was Rotterdam, dan maken ze wel een enorme vergissing, dan zal de verrassing straks des te groter zijn, wanneer er rellen gaan ontstaan te Den Haag, dan kan het wel eens gebeuren dat de verbouwing van de Tweede Kamer extra aandacht krijgt van de bevolking en dat deze verbouwing niet bepaald naar wens zal gaan verlopen voor de politieke kak!

Ik had er nog op gehoopt, dat er nog enig verstand te vinden zou zijn, maar we hebben een demissionair kabinet van clowns, dus daar hoef je al niets van te verwachten, dan bestaat de oppositie ook nog eens uit de nodige Globalisten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: