Hooggeplaatste Franse vaccinexpert professor: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine en van de samenleving geïsoleerd worden”

hooggeplaatste-franse-vaccinexpert-professor:-“gevaccineerde-mensen-moeten-in-quarantaine-en-van-de-samenleving-geisoleerd-worden”

20-11-21 05:42:00,

Het Britse nieuwsorgaan UK Column had onlangs de gelegenheid om vooraanstaande Franse vaccinexpert professor Christian Perronne te interviewen over het onderwerp Covid-19-vaccins. Professor Perronne is hoofd van de medische afdeling van het Raymond Poincaré Ziekenhuis in Garches, het opleidingsziekenhuis van de Universiteit van Versailles-St. Quentin bij Parijs. Hij heeft jarenlang het Franse vaccinatiebeleid vormgegeven en was voorzitter van de Nationale Adviesgroep inzake Vaccinatie, naast andere hooggeplaatste functies. Brian Gerrish interviewde de twee wetenschappers, schrijft Niki Vogt. France’s long-time vaccine policy chief: Covid policy is “completely stupid” and “unethical”

Dit is een interview met Anna-Marie Yim, PhD, een doctor in organische scheikunde en een expert in peptiden. De andere interviewgast is een zeer vooraanstaand expert, Prof. Dr. Christian Perronne. Hij stelt zichzelf als volgt voor:

Ik ben Professor Christian Perronne. Ik werk in een universitair ziekenhuis in de buurt van Parijs, aan de universiteit van Versailles. Ik was hoofd van de afdeling infectieziekten sinds eind 1994, maar ik ben enkele maanden geleden ontslagen wegens mijn publieke verklaringen.

Ik breng onze regering in verlegenheid omdat ik voor verschillende regeringen heb gewerkt, zowel in de rechtervleugel als in de linkervleugel van de politiek, en gedurende vijftien jaar voorzitter was van talrijke comités, [waaronder] de Hoge Raad voor de Volksgezondheid, die de regering adviseert over het volksgezondheids- en vaccinatiebeleid. Ik was ook vice-voorzitter van een groep deskundigen voor de Europese regio van de WHO.

Ik ben dus betrokken geweest bij het beheer van verschillende epidemieën en pandemieën, met verschillende regeringen, en toen ik zag hoe de epidemie sinds februari/maart 2020 werd beheerd, was ik verbaasd. Ik zag dat het volkomen krankzinnig was. Daarom heb ik me in de media uitgesproken, maar nu word ik door de media gecensureerd.

Prof. Perronne is in het algemeen een “persona non grata”, d.w.z. een ongewenst persoon, sinds zijn volgende uitspraak. Iedereen die het vaccinatieverhaal tegenspreekt, verliest zijn reputatie, zijn werk, zijn salaris, alles wat zijn leven en reputatie heeft gevormd. Prof. Perronne is echter een van de rechtschapenen en standvastigen die zich desondanks niet het zwijgen laat opleggen. Hij zei reeds in de nazomer van 2021:

In geval van overdracht is nu in verschillende landen aangetoond dat gevaccineerden in quarantaine moeten en geïsoleerd moeten worden van de samenleving.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: