Massale kinderoffers in het volle zicht, door Linh Dinh

massale-kinderoffers-in-het-volle-zicht,-door-linh-dinh

20-11-21 05: 05: 00,

Verschillende online commenters hebben erop gewezen dat Covid achterstevoren gespeld in het Hebreeuws ××××ק wordt, wat dybbuk betekent, een kwaadaardige bezittende geest.

Met behulp van Google Translate vond ik dat divoc wel ××××ק opleverde, maar nu heeft Google gesleuteld aan ××××ק zodat het slechts vertaald wordt als âgeobsedeerd.â Erg schattig. Uitgedreven, dybbuk is gewoon buitensporige passie, zie je, zoals een liefde voor chocolade. Zelfs verbale toevalligheden moeten worden gezuiverd, zodat mensen geen ideeën krijgen.

Verre van bezeten te zijn door Covid, met zijn lockdowns, recht op leven paspoort en prop shots, ben je gewoon geobsedeerd om veilig te zijn, dat is alles, zodat ook je kinderen moeten worden geïnjecteerd met spike-eiwit en foetale cellen, om hun immuunsysteem te vernietigen en hun toekomstige vruchtbaarheid te ruïneren, zo niet hen te doden.

In deze Covid oorlog, en het is zeker een oorlog, tegen ons allemaal, is propaganda massaal en constant, met elke twijfel ervan onmiddellijk gebrandmerkt als een âsamenzweringstheorie.â Het is ons niet toegestaan om degenen die tegen ons samenzweren uit te dagen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: