Onderzoek gestart naar 21 pasgeboren baby’s die in Schotland in één maand sterven 

onderzoek-gestart-naar-21-pasgeboren-baby’s-die-in-schotland-in-een-maand-sterven 

20-11-21 04:11:00, Foto ter illustratie Er is een onderzoek ingesteld naar de stijging van het aantal pasgeboren baby’s dat in Schotland overlijdt, schrijft Telegra.ph.

Functionarissen sloegen alarm nadat het aantal sterfgevallen in september sterk was gestegen, zo meldt de Herald.

Uit officiële cijfers bleek dat in september 21 Schotse baby’s binnen 28 dagen na de geboorte overleden.

De sterftecijfers variëren gewoonlijk per maand, maar in september bedroeg het 4,9 per 1.000 levendgeborenen – niveaus die voor het laatst in de jaren tachtig van de vorige eeuw werden waargenomen.

Door dit schokkende cijfer passeerde het neonatale sterftecijfer in Schotland voor het eerst in vier jaar de waarschuwingsdrempel voor de “controlegrens”.

De controle- en waarschuwingsgrenzen zijn ingesteld om volksgezondheidsteams te waarschuwen wanneer het aantal neonatale sterfgevallen ongekend hoog of laag is en als er een reden voor is.

Er is bezorgdheid geuit over de gevolgen van de pandemie voor de kraamzorg en het welzijn, hoewel dit de eerste keer is dat zich een abnormale piek voordoet sinds de pandemie begon.

Volksgezondheid Schotland werkt samen met de Schotse regering en het Schotse nationale neonatale netwerk en het samenwerkingsverband voor kwaliteitsverbetering van kraamzorg en kinderen aan een onderzoek naar de abnormale stijging van het aantal sterfgevallen bij pasgeborenen.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: