Oostenrijk wil miljoenen mensen opsluiten – CommonSenseTV

oostenrijk-wil-miljoenen-mensen-opsluiten-–-commonsensetv

20-11-21 10:46:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 663

Oostenrijk in lockdown

In Oostenrijk worden niet gevaccineerden nu opgesloten.

Tegen alle rechten en grondwetten in wordt dit besloten.

We spreken hier over miljoenen mensen die in lockdown moeten. In Oostenrijk is 65% “volledig gevaccineerd”.

Wereldwijd gebeurt hetzelfde. En we zien duidelijk dat in de landen waar het aantal gevaccineerden laag ligt, de dwang om de gevaarlijke spuit die niets met corona of een vermeend covid19 virus te maken heeft wordt opgevoerd.

Het zijn onwerkelijke tijden. Er is een wereldoorlog gaande gericht tegen alle burgers.

De regels zullen worden gehandhaafd door politieagenten die op straat steekproeven zullen uitvoeren bij mensen die zich in het openbaar bevinden. Niet-gevaccineerde mensen zijn al uitgesloten van uitgaansgelegenheden, bars, restaurants en soortgelijke locaties en bedrijven, aldus de Oostenrijkse overheid. (bron)

“We nemen deze stap niet lichtvaardig, maar het is noodzakelijk”, zei Schallenberg op een persconferentie waarin hij de nieuwe maatregelen aankondigde.

Totaal geschift. Er zijn geen andere woorden voor. Er wordt alles of niets gespeeld door de overheden, en grondrechten worden geschonden alsof het niets is.

Nu kunnen niet-gevaccineerde mensen hun huis nog maar om een aantal redenen verlaten, zoals naar hun werk gaan of boodschappen doen. Het is niet duidelijk hoe dat zou worden afgedwongen. De lockdown in Oostenrijk is niet van toepassing op kinderen onder de 12 jaar, op mensen die onlangs zijn hersteld van COVID-19, en zal 10 dagen duren, zei minister van Volksgezondheid Wolfgang Mueckstein.

Op vrijdag beweerde Schallenberg dat de COVID-19-vaccinatie van het land “beschamend laag” is en gaf aan dat de regering het “groene licht” zou moeten geven voor de ingrijpende beperkingen in het weekend.

“Vanaf morgen moet elke burger, elke persoon die in Oostenrijk woont, zich ervan bewust zijn dat ze door de politie kunnen worden gecontroleerd”  , vertelde Karl Nehammer van de ÖVP op de persconferentie.

Veel van dit soort mensen leken voor deze coronacrisis aan “de goede kant” te staan in de strijd tegen de globalisering.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: