Rellen in Rotterdam, met scherp schietende politie: een mooi alibi voor meer politiestaat?

rellen-in-rotterdam,-met-scherp-schietende-politie:-een-mooi-alibi-voor-meer-politiestaat?

20-11-21 10:52:00,

Nederland PsyOp land of straks toch gewoon vrij land, wie zal het zeggen? Maar dat Nederland goed in psychologische operaties is, weet iedereen die deze site al een tijdje volgt. Dat de rellen in Rotterdam zomaar ineens ‘out of the blue’ zijn ontstaan, mag na bijna twee jaar onderdrukking wel opmerkelijk genoemd worden. Tot nu toe zagen we keurige demonstraties, met hartjes en paraplu’s maar ineens zijn Nederlanders in Fransen veranderd en steken ze politieauto’s in de fik!

En politie die met scherp schiet? Ik weet niet hoe gevaarlijk dat vuurwerk is, maar als je het carbidschieten op het Fries platteland gewend bent, zijn die paar vuurpijlen toch niet zo levensbedreigend dat je met scherp moet gaan schieten? Of toch wel?

In ieder geval wist keizer Nero al dat wanneer je de grip verliest, je je eigen soldaten in burger inzet om Rome in de fik te steken. Die theorie wordt dan tegenwoordig door Wikipedia wel afgedaan als een fabeltje, maar de NAVO heeft jaren geleden haar eigen Gladio stijl ontwikkeld die hetzelfde deed. Dan lieten ze special forces in burger infiltreren in de maatschappij van een getarget land om toe te slaan op het moment suprême en zo de vlam in de pan te laten slaan.

De timing van de Rotterdamse rellen was in ieder geval subliem! Vrijland publiceert een artikel met ín de titel ‘de beuk erin‘ en 24 uur later slaat de vlam in de pan. Vindt u het gek dat me dat deed denken aan de NOS journaal hoax, waarbij een acteur met pistool het journaal kaapte? Ja, natuurlijk hebben ze dat tot een rechtszaak laten komen, om het gespinde verhaal overeind te houden, maar ook toen belde Giel Beelen mij om mij aan deze Tarik Z. te koppelen. Dat hij het gesprek opnam en zei dat ik live was om het een uur later verknipt uit te zenden, was een duidelijk bewijs van de setup.

Als men één ding niet wil, is het authentiek verzet en als je Big Data gegevens laten zien dat Nederland wakker wordt, dan werkt het heel goed om Rome zelf in brand te steken. Nu wil ik Rotterdam niet met Rome vergelijken, maar het gaat om de Gladio techniek van met eigen mannetjes in burger de boel opstoken om vervolgens dramatische beelden aan de nationale en internationele pers te kunnen tonen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: