Rotterdam en Huig Plug – CommonSenseTV

rotterdam-en-huig-plug-–-commonsensetv

20-11-21 08:55:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 751

“Ik weet niet meer waar ik moet beginnen.”

Die woorden sprak Jeroen Pols kortgeleden.

En ik begrijp zijn woorden nu beter dan ooit tevoren. Er is zo veel aan de hand dat allemaal niet klopt, niet juist is, niet volgens de wet is, er is zoveel onrecht! Waar kunnen we beginnen??…..

Er is gewoon geen beginnen meer aan.

Althans, niet meer op een beschaafde en wettelijk onderbouwde wijze. Alleen met heel veel geweld is hier nog uit te komen. De zelfverklaarde machthebbers, dictators, zijn een oorlog tegen ons, goedwillende burgers, begonnen. Als we niet vechten dan slopen ze ons hele bestaan. Onze samenleving, een samenleving met gebreken, maar ook met alle goede dingen die we opgebouwd hebben. Van hun mag alles kapot!

Wat moeten wij doen?

Waar moeten we nu over gaan berichten op CSTV? We zijn maar met een paar vrijwilligers bezig om echt nieuws te verzamelen. Nieuws dat u door de staatspropaganda kanalen onthouden wordt.

De hele wereld staat in brand! Maar okay, we blijven ons best doen!

Rotterdam:

Geen woorden maar daden. Rotterdammers, jullie zijn helden! Eindelijk echt verzet. Ik ben blij maar ook triest. We wisten al dat de knokploegen van de dictatuur tot veel geweld in staat zijn, maar door met scherp te schieten op de mensen is een hele grote grens overschreden. De Hollandse Beer mag nu volledig los. Het ontbreekt nog een beetje aan goede organisatie. Voorbereiding om die kutbusjes van hun tegen te houden, voldoende brandstof voor als er toch eentje doorkomt. Er is met eenvoudige middelen en wat organisatie heel veel te doen om deze oorlog toch te kunnen winnen. Zij hebben meer middelen, maar wij meer macht door onze aantallen. En overschat ze niet. In wezen zijn die hufters met hun kogelvrije vesten en hun helmen gewoon vieze vuile lafaards die hun misdaden alleen maar kunnen uitvoeren omdat ze zich gesterkt voelen door de groep die ze omringt en een dictator die ze vanuit zijn kantoortje ‘beschermd’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: