Tien dingen die u moet weten over de experimentele COVID mRNA-vaccins

tien-dingen-die-u-moet-weten-over-de-experimentele-covid-mrna-vaccins

20-11-21 02: 59: 00,

Met vooruitziende blik, werd dit artikel gepubliceerd op januari 13, 202 bij het prille begin van het Vaccin programma.

Experimentele COVID Vaccins komen naar de stad, worden wereldwijd uitgerold zoals de transhumanistische Nieuwe Wereld Orde (NWO) agenda dicteert. Deze volgende fase van de COVID zwendel is een ongelooflijk gevaarlijke – de fase waarin de autoriteiten hun soevereiniteit schendende manieren een stap verder brengen door daadwerkelijk het lichaam binnen te dringen met vergif vermomd als medicijn. Deze nieuwe COVID vaccins zijn nog erger dan je gewone gewone giftige, kankerverwekkende en mutogene vaccins, omdat sommige van hen (de mRNA vaccins gemaakt door Pfizer en Moderna) een gevaarlijk nieuw exotisch wezen zijn: gereedschappen die actief je genen kapen en ze herprogrammeren. Hier zijn 10 dingen die je moet weten over de COVID vax, plus een lijst aan het eind van het artikel van slechts enkele van de gruwelijke verwondingen en sterfgevallen die het tot nu toe heeft veroorzaakt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: